
 

 

 

 

 

ADDENDUM #4 

 

REQUEST FOR PROPOSAL FOR STANDING OFFER AGREEMENTS 

FOR CONSULTING AND PROFESSIONAL SERVICES 

Closing 20 October 2017 

 

 

 

Question: 

Proponent C: 

On page 6, the RFP states: "The successful Proponents will be independent SOA Contractors and 

any proposed personnel will be (an) employee(s) of the Proponent."  Can “proposed personnel” 

be subcontractors, not employees, of the Proponent? I have a core team of associates who work 

with me as subcontractors and I would like to include them in my proposal. 

Proponent D: 

In Section 2.3 the RFP states “The successful Proponents will be independent SOA Contractors 

and any proposed personnel will be (an) employee(s) of the Proponent.”  Does this mean that we 

cannot propose subcontractors that we normally use as resources in our consulting projects – 

only employees of our company? 

Answer:  

The proponent’s team can include subcontractors. The first sentence of Section 2.3 is amended to 

read: "The successful Proponents will be independent SOA Contractors and any proposed 

personnel will be employees or contractors of the Proponent."   


